Ποδηλατικό γύρο της Λίμνης Πηγών Αώου διοργανώνει την Κυριακή 19 Αυγούστου ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου

Ποδηλατικό γύρο της Λίμνης Πηγών Αώου διοργανώνει την Κυριακή 19 Αυγούστου ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου σε συνεργασία με το Δήμο Μετσόβου, στο πλαίσιο των δράσεων ενημέρωσης ευαισθητοποίησης, της τοπικής κοινωνίας και των επισκεπτών του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

Η αναχώρηση, για όσους δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο, θα γίνει με λεωφορείο από την Κεντρική Πλατεία των Ιωαννίνων στις 8 το πρωί, ενώ θα υπάρχει και όχημα για την μεταφορά των ποδηλάτων των συμμετεχόντων. Η αφετηρία της διαδρομής θα είναι η θέση «Βλάχα» και ο τερματισμός θα γίνει στη «Βρύση του Γεωργίτση» , το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι 35 χλμ., με βαθμό δυσκολίας χαμηλό. Επίσης θα πραγματοποιηθεί διαδρομή μήκους 15 χλμ. για παιδιά στα οποία μετά το τέλος της διαδρομής θα γίνει ενημέρωση για το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου ενώ θα συμμετέχουν και σε περιβαλλοντικά παιχνίδια.  
Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 17 Αυγούστου. Για τις δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μετσόβου, στο  26560 42825 (πρωινές ώρες).