Μάχη για τη ζωή 22χρονου μετά από συμπλοκή οπαδών

PATRA EPEISODIAΣε πολύ σοβαρή κατάσταση στην Εντατική νοσηλεύεται ο 22χρονος Αρτινός οπαδός του Παναθηναϊκού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 22χρονος, τραυματίστηκε όταν οπαδοί του Ολυμπιακού, του πέταξαν από τα γραφεία τους στον δεύτερο όροφο, μια μεγάλη γλάστρα που τον βρήκε στο κεφάλι.

Στο μεταξύ στο λεωφορείο των φιλάθλων του Παναθηναϊκού από τα Γιάννινα που είχαν πάει στο Μεσολόγγι, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα στυλό -πιστόλι και 23 σφαίρες. Ο φίλαθλος αυτός συνελήφθη.

Στο Μεσολόγγι είχαν πάει φίλαθλοι και των δύο ομάδων με λεωφορεία από τα Γιάννινα, την Άρτα και την Ηγουμενίτσα, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Μετά την λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σε πορεία, πηγαίνοντας προς τα λεωφορεία τους, πέρασαν κάτω από τα γραφεία των φιλάθλων του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, και οι τελευταίοι, άρχισαν να πετάνε, πέτρες και γλάστρες, – μια από τις οποίες κτύπησε τον 22χρονο-, κατά των Παναθηναϊκών. Βλέποντας τον φίλο τους αιμόφυρτο οι “πράσινοι”, ανταπέδωσαν και σε λίγα λεπτά στο κέντρο της πόλης στήθηκε πραγματική μάχη μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Έγιναν προσαγωγές και συλλήψεις αλλά από την Αστυνομία δεν εντοπίστηκε ακόμη αυτός που πέταξε την γλάστρα και έστειλε σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση τον 22χρονο στο νοσοκομείο.