”Ορφανό” φορτίο με 40 κιλά χασίς στον Παλαμπά

«Ορφανό» φορτίο με 40 κιλά χασίς στα ελληνοαλβανικά σύνοραΣε ένα δάσος κοντά στην κοινότητα του Παλαμπά, οι αστυνομικοί εντόπισαν κρυμμένους δύο ταξιδιωτικούς σάκους οι οποίοι περιείχαν οκτώ δέματα με ακατέργαστη κάνναβη

Για μια ακόμη φορά, απέδωσαν καρπούς οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας στα χωριά της ευρύτερης περιοχής του δήμου Φιλιατών στην Θεσπρωτία, όπου οι Αλβανοί διακινητές ναρκωτικών δίνουν ραντεβού με τους εγχώριους συνεργάτες τους.

Σε ένα δάσος κοντά στην κοινότητα του Παλαμπά, που απέχει ελάχιστα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, οι αστυνομικοί εντόπισαν κρυμμένους δύο ταξιδιωτικούς σάκους οι οποίοι περιείχαν οκτώ δέματα με ακατέργαστη κάνναβη. Όπως όλα δείχνουν, τους είχαν αφήσει εκεί άγνωστοι που τους μετέφεραν από την Αλβανία, για να τους παραλάβουν αυτοί που θα διακινούσαν το περιεχόμενό τους στο εσωτερικό της χώρας.

Οι σάκοι τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε για να τους παραλάβει κι έτσι κατασχέθηκαν μαζί με τα δέματα που περιείχαν 40 κιλά και 390 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Η προανάκριση για τον εντοπισμό των παραληπτών βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπενθυμίζεται ότι, στις 27 Φεβρουαρίου, είχαν βρεθεί κρυμμένοι κοντά στην κοινότητα Τρικόρυφο άλλοι δύο σάκοι με 14 δέματα χασίς συνολικού βάρους 12 κιλών και 596 γραμμαρίων.