Έδεσαν ηλικιωμένους, τους πήραν λίρες και χρήματα

KLOPH SPITIΤραγικές ήταν οι ώρες που έζησε μέσα στο σπίτι του ένα ηλικιωμένο ζευγάρια στο χωριό Πετροβίτσα της Παραμυθιάς. Άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι κι ακινητοποίησαν με τη χρήση βίας έναν 86χρονο και την 77χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι δράστες έδεσαν το ζευγάρι και το άφησαν δεμένο και μετά την αναχώρησή τους. Είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, φορούσαν γάντια, έκαναν το σπίτι άνω κάτω και φεύγοντας πήραν το χρηματικό ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ και περίπου 85 λίρες που είχε το ζευγάρι.

Οι δύο ηλικιωμένοι έμειναν δεμένοι για αρκετές ώρες και μέχρι τη στιγμή που η 77χρονη κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Από την ώρα εκείνη είναι σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομιών αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών αγνώστων. Η αστυνομία εκτιμά ότι η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου, ενώ το ζευγάρι των ηλικιωμένων που είδε τους κόπους μιας ζωής να κάνουν και φτερά, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη καθώς οι τρεις δράστες έδειχναν αποφασισμένοι για όλα.

Το Αστυνομικό Δελτίο αναφέρει:

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην Πετροβίτσα Θεσπρωτίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών (3) αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, οι οποίοι διέπραξαν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στην Πετροβίτσα Θεσπρωτίας.

Ειδικότερα, χθες (02-03-2013) αργά το απόγευμα, οι άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φορώντας γάντια, αφού μπήκαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν τους ιδιοκτήτες (ηλικίας 86 και 77 ετών) και με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν από τους χώρους του σπιτιού, χρυσές λίρες και χρηματικό ποσό.

Οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παραμυθιάς Θεσπρωτίας.