Έρευνα για την ποιότητα ζωής στην Ηγουμενίτσα

Μια ιδιαίτερη έρευνα διεξάγεται αυτές τις μέρες στην πόλη της Ηγουμενίτσας, που σχετίζεται με την ποιότητα ζωής στην πόλη αλλά και πόσο πολίτες και κομμάτι αυτής της κοινωνίας νιώθουν οι κάτοικοι και δημότες της.

Επίσης εξετάζει το βαθμό ικανοποίησης των πολιτών από τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην πόλη της Ηγουμενίτσας από τις δημόσιες υπηρεσίες και υποδομές, ως τον τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας, τις παρεχόμενες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και γενικότερα το επίπεδο ζωής στην πόλη όπως και το επίπεδο παιδείας που παρέχεται στις νεότερες γενιές.

Την έρευνα διεξάγεται από το τμήμα Στελεχών Φοροτεχνικού – Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου του ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας για το Μάθημα του Marketing, το οποίο γίνεται υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή Νικολάου Δάλλα.

Σκοπός της έρευνας είναι η μελέτη και η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των δεικτών ευχαρίστησης της διαβίωσης των πολιτών της Ηγουμενίτσας.

Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου είναι ανώνυμη και δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και θα ενημερωθούν οι αρμόδιες τοπικές αρχές, οι οποίες σίγουρα θα μπορέσουν να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα, αφού θα υπάρχει πλέον επιστημονική και τεκμηριωμένη καταγραφή των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων των παρεχόμενων υπηρεσιών στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Σ.Σ: Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στην έρευνα θα την βρουν στον σύνδεσμο που ακολουθεί: