Αμφιλοχία: Δεκάδες τραυματίες από έκρηξη σε καφενείο!

AGRINIO LOYTROΣυναγερμός έχει σημάνει στο Νοσοκομείο της Άρτας, όπου μεταφέρονται πολλοί τραυματίες, ύστερα από έκρηξη που σημειώθηκε σε καφενείο, στην περιοχή Λουτρό Αμφιλοχίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τραυματίες που φτάνουν στο Νοσοκομείο της Άρτας, φέρουν εγκαύματα και στην πλειοψηφία τους είναι ηλικιωμένοι.

Όσες περιπτώσεις έφτασαν μέχρι τώρα αντιμετωπίζονται στα επείγοντα κι έκτακτα περιστατικά του Νοσοκομείου. Κάποιοι διακομίζονται σε μονάδες εγκαυμάτων καθώς η κατάστασή τους κρίνεται σοβαρή, ενώ ήδη ορισμένοι έχουν εισαχθεί για νοσηλεία.

Ο ακριβής αριθμός των τραυματιών δεν είναι γνωστός, καθώς συνεχώς φτάνουν ασθενοφόρα, εκτιμάται όμως ότι ξεπερνά τους τριάντα.

Η έκρηξη σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα οφείλεται σε φιάλη υγραερίου ή προπανίου και σημειώθηκε σε καφενείο, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν δεκάδες θαμώνες.

Ασθενοφόρα από την Αμφιλοχία, το Αγρίνιο και την Άρτα, μεταφέρουν τραυματίες από το συγκεκριμένο σημείο, ενώ έχουν σπεύσει δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

ΦΩΤΟ: agriniopress

πηγή: epiruspot.gr