Ανέλαβε ο νέος Πρόεδρος στη Δωδώνη

ONHL_KOKAΟ διευθύνων σύμβουλος της COCA COLA Τουρκίας Μάκλ Ο΄Νηλ είναι πλέον ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, η οποία θα διοικείται από τη Λεμεσό της Κύπρου, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας που εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή καθώς από κει εστάλη η πρόσκληση για τη σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η TOODYRO LIMITED είναι η τρίτη εταιρία, στο γαϊτανάκι πώλησης της Δωδώνης για την οποία προφανώς ο κ. Ο Νηλ θα έχει να δώσει κάποια απάντηση ή εξήγηση…

Για τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έπρεπε να προηγηθεί παραιτήσεις μελών, πράγμα που έγινε από όλα τα μέλη που ήταν ορισμένα από την Αγροτική Τράπεζα.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στις 5 Δεκεμβρίου όπου ορίστηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Ο κ. Ο’ Νηλ στη συνάντηση που είχε με Γιαννιώτες δημοσιογράφους περιορίστηκε σε μία δήλωση, αποφεύγοντας να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Ισχυρίστηκε ότι η έδρα της εταιρίας θα παραμείνει στα Γιάννινα, το γάλα που θα χρησιμοποιεί θα είναι ελληνικό και στόχος είναι η ανάπτυξη….

Τέλος δεν παρέλειψε να εκφράσει τη μεγάλη του χαρά για το γεγονός ότι έγινε μέλος της κοινωνίας της Ηπείρου!

Από την Strategic Initiatives (S.I) εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΩΔΩΝΗ Α.Β.Γ.Η ο κ. Michael O’ Neill εξελέγη Πρόεδρος του Δ.Σ και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, αντικαθιστώντας τον κ. Μπέτση και τον κ. Στόκα αντίστοιχα.
Ο νέος Πρόεδρος ευχαρίστησε το υφιστάμενο Δ.Σ της εταιρίας για την εξαιρετική δουλειά του σε σχέση με τη διατήρηση της καλής φήμης και της άριστης λειτουργίας της ΔΩΔΩΝΗΣ.
Ο κ. Michael O’ Neill εκ μέρους του νέου πλειοψηφικού μετόχου δεσμεύτηκε για την ανάπτυξη της ΔΩΔΩΝΗΣ προς το συμφέρον των εργαζομένων, των παραγωγών, όλων των μετόχων, καθώς και της ευρύτερης κοινωνίας της Ηπείρου.