Αποχαιρετισμός Θεοδωρίδη με αναφορά στα ασφαλτικά!

BIKH EYTAKSAΑνέλαβε σήμερα και επίσημα τα καθήκοντά της η νέα Γενική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας Βίκυ Ευταξά.

Η Βίκυ Ευταξά κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και προέρχεται από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας Ηλίας Θεοδωρίδης την ενημέρωσε για όλα τα θέματα και στη συνέχεια επισκέφθηκε την Περιφέρεια Ηπείρου, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη και τον Δήμαρχο Ιωαννίνων Φίλιππα Φίλιο, τους οποίους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και τους αποχαιρέτισε.

Ο Περιφερειάρχης εξήρε το έργο του κ. Θεοδωρίδη, κάνοντας ειδική μνεία στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε και ασχολήθηκε το θέμα των Ασφαλτικών Σαγιάδας. «Απέδειξε ότι σε δύσκολους καιρούς μπορούμε να συνεργαστούμε και να έχουμε αποτελέσματα για τον τόπο», σημείωσε ο κ. Καχριμάνης.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων ευχήθηκε στον κ. Θεοδωρίδη να έχει κάθε επιτυχία με ότι ασχοληθεί στο εξής και τόνισε ότι η συνεργασία του με την αυτοδιοίκηση ήταν υποδειγματική.

Ο κ. Θεοδωρίδης, εμφανώς συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους, σημειώνοντας ότι για τον ίδιο ήταν μεγάλη τύχη να υπηρετήσει την Ήπειρο.