Αστυνομικό δελτίο

-Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης  σε αγροτική έκταση στη Φιλοθέη Άρτας

Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός για μη απόδοση Φ.Π.Α.

-Σύλληψη φυγόποινου

-Σύλληψη ημεδαπού σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

 

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης  σε αγροτική έκταση στη Φιλοθέη Άρτας

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν -34- δενδρύλλια

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 55χρονος ημεδαπός

Εντοπίσθηκε προχθές (06-08-2014) στη Φιλοθέη  Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, φυτεία με (34) δενδρύλλια κάνναβης και ταυτοποιήθηκε ως καλλιεργητής ένας 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 55χρονος καλλιεργούσε  σε αγροτική έκταση στην περιοχή της Φιλοθέης Άρτας (34) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως τριών (3) μέτρων.

Τα ανωτέρω δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με εξοπλισμό καλλιέργειας ( λάστιχα, γλάστρες φυτωρίου κ.α.)  που βρέθηκε κατά την εξερεύνηση του χώρου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός για μη απόδοση Φ.Π.Α.

Συνελήφθη χθες (07-08-2014) το πρωί στην Ανατολή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, για μη απόδοση Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.).

Οι συνολικές οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 212.456,82 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

 

Σύλληψη φυγόποινου

Συνελήφθη προχθές (06-08-2014) το μεσημέρι στα  Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης (6) μηνών, για παραβάσεις του Νόμου «περί αλλοδαπών».

 

Σύλληψη ημεδαπού σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (07-08-2014) το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικών Άρτας, για ναρκωτικά