Βαρύτατες ποινές στους δολοφόνους της Καίτης Δούβλη

DIKASTIKO_PREBEZAS

DIKASTIKO_PREBEZASΒαρύτατες ποινές και στους πέντε κατηγορουμένους για την άγρια δολοφονία της Καίτης Δούβλη επέβαλε το Μικρό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Πρέβεζας.

Οι τέσσερις από τους Γεωργιανούς, θεωρήθηκε ότι είχαν άμεση συμμετοχή στην δολοφονία και τη ληστεία και τους επιβλήθηκε η ποινή των δις ισοβίων.

Η μία γυναίκα τιμωρήθηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 13 ακόμη χρόνια για τα αδικήματα της συμμετοχής στη δολοφονία και τη ληστεία.

Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης και η απόφαση του δικαστηρίου έγινε γνωστή λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ.

Περίπου ίδιες ποινές είχε προτείνει νωρίτερα και ο Εισαγγελέας έδρας.

Ο Εισαγγελέας με την ολοκλήρωση των καταθέσεων πρότεινε την ενοχή για ηθική αυτουργία κατά συναυτουργία σε ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα για τους τρεις από πέντε, το ένα ζευγάρι δηλαδή και τον τρίτο που διέμεναν στα Γιάννινα.

Για το ζευγάρι των Γεωργιανών που ήρθε από την Αθήνα πρότεινε την ενοχή τους για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και με ενδεχόμενο δόλο.

Οι δύο τελευταίοι θεωρούνται οι φυσικοί αυτουργοί της ανθρωποκτονίας η οποία έγινε με τη συνέργεια άλλων δύο ομοεθνών τους οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι.