Διαδικτυακή “Ημέρα του Ηπειρώτη” την Κυριακή 4 Απριλίου

H Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας, διοργανώνει τη διαδικτυακή δράση «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ», την Κυριακή, 4 Aπριλίου, από τις 12 μ.μ., στο κανάλι της στο ΥοuTube.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο, διαδικτυακό «αντάμωμα» με σύντομα μηνύματα εκπροσώπων από τις Αδελφότητες, τις Ενώσεις, τους Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες των ξενιτεμένων Ηπειρωτών από όλη την Ελλάδα, πλαισιωμένα από τον ανθό της ηπειρώτικης μουσικής παράδοσης, σε μερικούς από τους πιο όμορφους ηπειρώτικους σκοπούς και τραγούδια.

Μια σειρά άξιες κομπανίες, μουσικοί και τραγουδιστές τιμούν με τη συμμετοχή τους την «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ», με βίντεο δίχως μικροφωνική ενίσχυση με όσο το δυνατόν πιο φυσικό ήχο, έστω και μέσω διαδικτυακής μετάδοσης.

“Η διαδικτυακή ‘Ημέρα του Ηπειρώτη’ είναι μια καινοτόμα δράση για την Ηπειρώτικη Αποδημία που αντιπαρέρχεται δημιουργικά τις δυσκολίες της περιόδου, μετά από ένα ολόκληρο χρόνο πανδημίας, κοινωνικής αποστασιοποίησης και αναστολής δράσης των συλλόγων”, σημειώνουν οι διοργανωτές.

Η πρώτη μετάδοση της διαδικτυακής εκδήλωσης θα γίνει από το καινούριο κανάλι της Πανηπειρωτικής στο YοuTube

https://www.youtube.com/channel/UCfzjf52bQNrscsSOuZxSLeA