Επαγγελματίες της πόλης πέφτουν θύματα αετονύχηδων….

xrima

Κάθε πράγμα θέλει προσοχή…υπάρχουν όμως πάντα αυτοί  που τα καταφέρνουν άριστα με τις γυριστές και τη ζούλα…

Όλα αυτά, εδώ, στη μικρή μας πόλη την Ηγουμενίτσα, μην πάει ο νους σας μακριά…

Υπάρχουν τέτοια λεβεντόπαιδα που το ασκούν με περισσή υπερηφάνεια το αεριτζιλίκι και δεν τον κρύβουν, εκτός από αυτούς που τους τυλίγουν στη λαδόκολλα και έπειτα απλά τους «τρώνε» και μάλιστα με τρόπο τέτοιο ώστε να έχουνε και τα νότα τους καλυμμένα… και έπειτα ψάξε να βρεις το δίκιο του τα χαμένο και από καιρό ξενιτεμένο….

Έτσι επειδή αγαπητοί φίλοι οι καιροί είναι δύσκολοι και  όλοι θα ψάξετε με κάποιο τρόπο να ενισχύσετε το εισόδημα μας σας εφιστούμε την ΠΡΟΣΟΧΗ….

ΠΡΟΣΟΧΗ…. Μην την πατήσετε όπως γνωστός και μη εξαιρετέος φούρναρης της πόλης που επένδυσε χρόνο και χρήμα σε παράλληλη δραστηριότητα (π.χ σαλιγκάρια) και πριν πιεί νερό από την πηγή έμεινε απ’ έξω δίχως να πάρει μυρωδιά ότι πατούσε τόσο καιρό μάλλον σε σάπιο σανίδι…..

Είδε και έπαθε ο άνθρωπος, χτύπησε πόρτες, κάλεσε αρμοδίους, αλλά η δουλειά ήταν τόσο καλά μαγειρεμένη που δίκιο δεν μπόρεσε να βρει….

Έφτασε στο σημείο να πάει στο πιο προσωπικό αλλά εκεί είδε πιστόλια να βγαίνουν….άκουσε απειλές αλλά και ότι υπάρχει…άκουσον, άκουσον  «άνωθεν» προστασία…

Και όταν λέμε «άνωθεν» δεν εννοούμε τον καλό Θεούλη… αλλά τους αιρετούς μας τοπικούς άρχοντες….. άγνωστο βέβαια αν ισχύουν τα ρηθέντα… μέρες πονηρές που είναι ο νους πάντα και δυστυχώς πηγαίνει στο χειρότερο…..

ΥΓ1.. Και μην φανταστείτε ότι οι εν λόγω αετονύχης χτυπάει μεγάλα ποσά…., όχι χτυπάει τόσα όσα του χρειάζονται για να μοιάζει και η όποια συναλλαγή μια απλή επιχειρηματική πράξη…αλλά σήμερα και λίγα να χάσεις, επειδή σπανίζουν όσο να’ ναι σε πονούν….

ΥΓ2.: Πληροφορίες αναφέρουν ότι αετονύχης έχει βρει άλλο στόχο να δαγκώσει….στον ιατρικό χώρο αυτή τη φορά….γι’ αυτό φίλοι γιατροί μείνετε στην επιστήμη σας….για να γλιτώσετε τη ζημιά… και τη χασούρα…. Άλλωστε μέρες που είναι μην μπαίνετε στον πειρασμό για εύπεπτα ανοίγματα…μπορεί ο καρπός της απολαβής να είναι εξαιρετικά πικρός…..