Κι όμως συμβαίνει… Αδυνατούν να μεταφέρουν τηλεφωνική γραμμή στο κέντρο των Ιωαννίνων!!!

YPOLOGISTHS MAYROΤην ώρα που η χώρα ετοιμάζεται για τη νέα προγραμματική περίοδο, η οποία έχει ως αιχμή του δόρατος την καινοτομία, την ώρα που οι εξαγγελίες περί ανάπτυξης περισσεύουν και την ώρα που ο Πρωθυπουργός εξαγγέλλει δωρεάν ίντερνετ σε όλη τη χώρα, δύο από τις μεγαλύτερες εταιρίες, επί δύο μήνες, δεν μπορούν να συνεννοηθούν για την μεταφορά μιας γραμμής!!!

Ο συνδρομητής έκανε αίτηση για μεταφορά της γραμμής του, τηλέφωνο και ίντερνετ, στα μέσα Νοεμβρίου.

Η διαβεβαίωση που δόθηκε αρχικά από την πάροχο εταιρία HOL ήταν ότι η μεταφορά θα γίνει εντός 23 ημερών το αργότερο.

Πριν παρέλθει το διάστημα αυτό ο συνδρομητής ενημερώθηκε ότι για την μεταφορά μπορεί να απαιτηθεί διάστημα μέχρι και δύο μηνών, καθώς ο ΟΤΕ δεν διαθέτει γραμμές!!!

Παρήλθε πλέον και το δίμηνο. Στο διάστημα αυτό ο συνδρομητής απευθύνθηκε αρκετές φορές στην ιδιωτική εταιρία προκειμένου να μάθει την πορεία της αίτησης μεταφοράς της γραμμής του.

Η απάντηση ήταν σταθερή και στερεότυπη! «Αναμένουμε εντός διμήνου την απάντηση του ΟΤΕ…»

Και σήμερα πλέον και πάλι μετά από δικό του τηλεφώνημα, πληροφορήθηκε ότι η μεταφορά της γραμμής είναι αδύνατο να γίνει για άγνωστο χρονικό διάστημα!!!

Φυσικά δεν πρόκειται για μεταφορά γραμμής σε κάποιο ορεινό κι απομονωμένο προορισμό…

Πρόκειται για μεταφορά γραμμής στο πιο κεντρικό σημείο των Ιωαννίνων. Στην οδό Δωδώνης!!!

Και το καλύτερο; Η γραμμή ήταν στην οδό Δωδώνης! Ο συνδρομητής δηλαδή μετακόμισε, από την οδό Δωδώνης, στην οδό Δωδώνης (70 μέτρα ακριβώς) και επί δυόμισι μήνες είναι αδύνατη η μεταφορά της τηλεφωνικής του γραμμής και του ίντερνετ…

Και το αποκορύφωμα!

Ο ίδιος απευθύνθηκε στον ΟΤΕ, από όπου του δόθηκε η απάντηση ότι στην περίπτωση που επιστρέψει στο δίκτυό του, η μεταφορά θα γίνει εντός εικοσιτεσσάρων το αργότερο 48 ωρών!!!

Προφανώς λοιπόν ο ΟΤΕ διαθέτει γραμμές….

Προφανώς ο ΟΤΕ και η ιδιωτική εταιρία αδυνατούν να βρουν σημείο επαφής και επικοινωνίας προκειμένου να εξυπηρετήσουν έναν συνδρομητή!

Και προφανώς θεωρούν αυτονόητη την ταλαιπωρία του, στην Ελλάδα της καινοτομίας και της ανάπτυξης!

πηγή: epiruspost.gr