Με διαμαρτυρία υποδέχονται τον Υφυπουργό οι αστυνομικοί της Ηπείρου!

elas_diamartyria

Με διαμαρτυρία έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων υποδέχονται τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλο οι αστυνομικοί της Ηπείρου.

Η απόφαση ελήφθη από τις τέσσερις Ενώσεις Αστυνομικών –Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων και Πρέβεζας- και με αφορμή τις αποφάσεις για υποχρεωτικές μετακινήσεις αστυνομικών από την περιοχή προς την Αττική και την Θεσσαλονίκη.

Αξιοσημείωτο είναι ότι για την επίσκεψη του Υφυπουργού στην περιοχή δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση ούτε έχει δημοσιοποιηθεί το πρόγραμμα.

Έγινε γνωστή μέσω της ανακοίνωσης των Ενώσεων Αστυνομικών οι οποίες κάνουν γνωστό ότι την Τετάρτη 15 Μαΐου στις οκτώμισι το πρωί θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού.

«Όλοι μαζί θα εκφράσουμε την οργή και την αγανάκτησή μας για ότι συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Οργανισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Για τα προβλήματα που δημιουργούνται σε μας και τις οικογένειές μας από την αντιμετώπιση που έχουμε από την πολιτεία  και την διοίκηση καθώς και στις επιπτώσεις των αποφάσεων αυτών στις τοπικές κοινωνίες» σημειώνεται στην ανακοίνωση των Αστυνομικών Ενώσεων.