Με επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο για το μπουζούκι

odeio_karantinis
odeio_karantinisΤην Κυριακή το πρωί το Πρότυπο Ωδείο Ηγουμενίτσας σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας πραγματοποίησαν εκδήλωση με θέμα: “Προβολή και προώθηση ελληνικών μουσικών οργάνων”.
Ο γνωστός Ανδρέας Καραντίνης παρουσίασε ένα μοναδικό εκπαιδευτικό σεμινάριο γύρω από το δημοφιλέστερο, Ελληνικό, λαϊκό μουσικό όργανο, το μπουζούκι.
Μουσικοί, και όχι μόνο, από όλη την Ήπειρο και την Κέρκυρα βρέθηκαν την Κυριακή το πρωί στο Πάνθεον για να παρακολουθήσουν το μεγάλο δεξιοτέχνη, ο οποίος τους μετέφερε τις εμπειρίες και τις γνώσεις του, ενώ τους εξήγησε διάφορες τεχνικές στο μπουζούκι.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η BON STUDIO, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Ράδιο Ηγουμενίτσα, η εφημερίδα ΒΔΕΛΛΑ και ο ραδιοφωνικός σταθμός 4U.

Συγχαρητήρια αξίζουν στο δραστήριο διευθυντή του Πρότυπου Ωδείου Ηγουμενίτσας κ.Γιώργο Λάμπρη.Σε τέτοιες περιόδους οικονομικής κρίσης που ζούμε προσπάθειες σαν τις παραπάνω μας κάνουν και πάλι ανθρώπους. Δίνουν διέξοδο στη νεολαία μας παρακινώντας τους να ασχοληθούν με τη μουσική και τις τέχνες.

Συνεχίστε το έργο σας και θα είμαστε αρωγοί και συμπαραστάτες.   

ΛΩΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ