ΠΑΜΕ: ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Χτυπάνε το λαό. Συλλαμβάνουν εργάτες, συμβασιούχους, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Επιτίθενται με χημικά. Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, η δημοτική αρχή με επικεφαλή τον ίδιο το δήμαρχο Φίλιππα Φίλιο, τους οικολόγους και την δημοκρατική του αριστερά, απέδειξαν το αποκρουστικό τους πρόσωπο, πραγματικό περιεχόμενο της “δημοκρατίας” των πολυεθνικών.

Την προηγούμενη Τρίτη στο δημοτικό μέγαρο στην Κατσικά ο ίδιος ο δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος με τους δημοτικούς του συμβούλους Μπέγνκα, Γκλίναβο, Τσαμπαλά, Τσουμάνη, Θεμελή προπηλάκισαν εργαζόμενους που υπεράσπιζαν το δικαίωμα τους στην δουλειά, στο μεροκάματο.

Την προηγούμενη Τετάρτη κάλυψαν την εργοδοσία του Αρβανιτίδη που με μπράβους, φουσκωτούς νονούς της νύχτας, τρομοκρατούσαν εργαζόμενους, υπονόμευαν την πανγιαννιώτικη απεργία, χέρι χέρι με τον κυβερνητικό και εργοδοτικό συνδικαλισμό. Σήμερα φέρνουν την ανοιχτή τρομοκρατία. Επεμβαίνουν με ΜΑΤ για να ανοίξουν το δημαρχείο στους επιχειρηματίες, στις πολυεθνικές.

Βάζουν τα δικαιώματα μας στο γύψο

Απαγορεύουν στην εργατιά να έχει αξιοπρεπές μεροκάματο. Σταθερή και μόνιμη εργασία με δικαιώματα. Κάνουν συλλήψεις.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Κάθε εργοστάσιο, κάθε χώρος δουλειάς, κάθε σχολείο και σχολή να γίνει ορμητήριο οργάνωσης και πάλης του δίκαιου αγώνα της εργατικής τάξης μέσα από τα συνδικάτα, τις επιτροπές. Αγώνας με το ΠΑΜΕ της ανυπακοής και της απειθαρχίας. Να δώσουμε απάντηση στον πόλεμο της πλουτοκρατίας.

Καλούμε τους αυταπασχολούμενους, αγρότες, νέους, τους ανέργους να ενωθούν μαζί μας. Είναι αγώνας ενάντια στον κίνδυνο της ανεργίας, της εξαθλίωσης, των πλειστηριασμών των σπιτιών μας, της διακοπής του ρεύματος, του νερού, του τηλεφώνου. Είναι αγώνας για δωρεάν παιδεία και υγεία.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 6.30 Μ.Μ.

28/3/2011

ΠΑΜΕ