ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ: ΤΑ ΜΑΤ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ καταγγέλλει στον γιαννιώτικο λαό το ΠΑΣΟΚ και το δήμαρχο του Φίλιππα Φίλιο, τη ΝΔ και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς που από κοινού έχουν διαμορφώσει τα κόμματα και οι δυνάμεις της πλουτοκρατίας. Η “δημοκρατία” που επικαλούνται είναι η “δημοκρατία” των ΜΑΤ, της βίας και της τρομοκρατίας. Είναι η άλλη όψη της ίδιας αντιλαικής πολιτικής που απολύει, αφήνει απλήρωτους εργαζόμενους, χτυπάνε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, παίρνουν αλλεπάλληλα αντιλαικά μέτρα.

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρησιμοποιούν την βία απέναντι στους εργατικούς- λαικούς αγώνες γιατί φοβούνται τους αγώνες του λαού, φοβούνται την πάλη αφού στρέφεται με ταξική συνέπεια στους κεφαλαιοκράτες, φοβούνται την ενότητα της εργατικής τάξης, την δύναμη της.

ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΝΈΡΓΟΥΣ- ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ- ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ.

Είναι επικίνδυνοι για το λαό .Το επανέλαβαν στο δημαρχείο του Κατσικά πρωτοπαλίκαρα δημοτικοί σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ που προπηλάκισαν εργαζόμενους, ενθάρρυναν ενέργειες σαν του σούπερ- μάρκετ Αρβανιτίδη που έφερε μπράβους από την Βέροια για να σπάσουν την πανγιαννιώτικη πανεργατική απεργία.

ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΛΑΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ

ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

. Η εξουσία από τα χέρια των καπιταλιστών να περάσει στην εργατική τάξη και στους συμμάχους της, τα μέσα παραγωγής, τα εργοστάσια να γίνουν λαική ιδιοκτησία. Ο λαός παράγει τον πλούτο οι λίγοι τον καρπώνονται. Οργάνωση δράση αντεπίθεση για την λαική εξουσία, οικονομία.

ΝΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΚΕ

28/3/2011