Παραιτήσεις και από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας…

Και στη Θεσπρωτία υπάρχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αποφάσισαν να ακολουθήσουν το Γιώργο Παπανδρέου και το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ του… με το αιτιολογικό ότι η… “σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν συνεγείρει και δε συγκινεί τα αντανακλαστικά και το μυαλό των αγνωνιστών του ΠΑΣΟΚ”!!!

Με επιστολή τους οι Φερεντίνος Αθανάσιος (Αναπληρωτής Γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας), η Καπνίση Σουζάνα (Υπέυθυνη Οργανωτικού και Τύπου της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας και ο Πανταζής Λεωνίδας (Μέλος της ΝΕ Θεσπρωτίας) ευχαριστούν τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ που τους τίμησε με την ψήφο του και καλούν σε… νέους κοινούς αγώνες στο μέλλον!

Ολόκληρη η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής:

“Στη σημερινή 03.01.2015 συνεδρίαση της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας υποβαλαμε την παραίτησή μας από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και του ΠΑΣΟΚ ακολουθώντας από σήμερα το “ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ” του Γιώργου Παπανδρέου.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη, τους συντρόφους και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ που μας τίμησαν με την ψήφο τους και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα βρεθούμε σε νέους κοινούς αγώνες στο μέλλον.
Απλά, είναι πεποίθησή μας ότι η σημερινή ηγεσία δεν συγκινεί και δεν συνεγείρει τα αντανακλαστικά και το μυαλάχιλιάδων αγωνιστών του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης και αποδεικνύεται από τα γεγονότα ότι δενέκανε τίποτε για να διαφυλάξει την ΕΝΟΤΗΤΑ.
Η πολύχρονη κοινή μας πορεία θα είναι η παρακαταθήκη για τη συνάντηση και την κοινή μας προσπάθεια με ΟΛΟΥΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ στο μέλλον.
Καλό μας αγώνα, ΠΑΜΕ!

Φερεντινος Θανάσης ( Αναπληρωτής Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ)
Καπνίση Σουζάνα (Υπεύθυνη Οργανωτικού και Τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας)
Πανταζής Λεωνίδας (Μέλος της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας)”

Παραιτήσεις υπεβλήθησαν και στη Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας.

Τον χορό άνοιξε η Γραμματέας της Νομαρχιακής Μαρίνα Ντούσκα, η οποία αποχαιρέτισε το ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας στην επιστολή της ότι «ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα, στις 3 Γενάρη 2015 ξεκινάει ένα νέο ταξίδι .

Με λίγες ώρες διαφορά παραιτήθηκε και ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Κώστας Σταύρου.