ΠΩΛΕΙΤΑΙ η ΔΩΔΩΝΗ… ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

PROSKLISI_DODONI Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση για την πώληση της γαλακτοβιομηχανίας….

Η Αγροτική Τράπεζα Ελλάδας, με συνοπτικές διαδικασίες πια, προχωρά στην πώληση της γαλακτοβιομηχανίας βάζοντας τους τίτλους τέλους σε ότι σήμαινε, σε ότι συμβόλιζε και σε ότι ήταν για τους Ηπειρώτες η δική τους επιχείρηση.

Η προκήρυξη για την πώληση δημοσιεύθηκε στον Κυριακάτικο Αθηναϊκό τύπο. Στην προκήρυξη περιγράφεται το προφίλ της επιχείρησης και γίνεται γνωστό ότι η πώληση θα προχωρήσει σε δύο φάσεις. Η πρώτη θα περιλαμβάνει την προεπιλογή επενδυτών και η δεύτερη την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τις προτάσεις τους μέχρι τις 9 Μαρτίου.

Η επιλογή του επενδυτή, όπως αναφέρεται, θα πραγματοποιηθεί μέσω ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού. Κύριοι στόχοι της διαδικασίας είναι η επιλογή του επενδυτή, η επίτευξη μιας πλήρως συμφέρουσας συμφωνίας όσον αφορά το τίμημα σε συνδυασμό με τη συνέχιση της λειτουργίας της εταιρίας, καθώς και την αξιοποίηση και ανάπτυξη της και η ολοκλήρωση της διαδικασίας με την ελάχιστη δυνατή επίπτωση στις δραστηριότητες, τη λειτουργία, το προσωπικό και την πελατεία της εταιρίας.

Όπως είναι γνωστό, στο πρόγραμμα εξυγίανσης που έχει καταθέσει η ΑΤΕ στην τρόικα, προβλέπεται η αποδέσμευσή της από όλες τις θυγατρικές μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Η Δωδώνη λοιπόν, όσο κι αν δυσκολεύεται κάποιος να το πιστέψει ακόμη και τώρα, βγαίνει στο σφυρί…

Κι ας αποτελούσε την… “Ακρόπολη της Ηπείρου”… Άλλωστε… “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” στην ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ Ηπειρωτική Βιομηχανία για να ξεχρεωθούν οι… υποχρεώσεις άλλων… που ξεπουλάνε κι ολόκληρη τη χώρα!