Στέγνωσαν από βενζίνη τα περιπολικά

PERIPOLIKA_IOΜείζον πρόβλημα έχει δημιουργηθεί για την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων λόγω της απουσίας καυσίμων. Μάλιστα το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς δεν υπήρχε πλέον ούτε σταγόνα για να κινηθούν τα περιπολικά.

Όλα έγιναν ξαφνικά καθώς ο στρατός, που προμηθεύει με καύσιμα την αστυνομία, δεν ήταν σε θέση να εφοδιάσει την τοπική διεύθυνση. Κι έτσι από την Παρασκευή βρέθηκε αντιμέτωπη με τεράστιες δυσκολίες και με μεγάλο μέρος του στόλου να μην μπορεί να κινηθεί.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην κατάσταση αυτή δεν είναι γνωστοί, εκτιμάται όμως ότι απαιτήθηκαν μεγάλες ποσότητες καυσίμων σε άλλες περιοχές της χώρας, ειδικά στη Θεσσαλονίκη όπου μετακινήθηκαν μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να στεγνώσουν άλλες περιοχές της χώρας.

Είναι άγνωστο τι θα γίνει από σήμερα Δευτέρα, αλλά στην περίπτωση που δεν δοθούν καύσιμα, τότε η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων θα έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και θα είναι αδύνατο να κινήσει περιπολικό ακόμη και για πολύ επείγουσες περιπτώσεις.