Στο ΕΣΠΑ έργο ύδρευσης στο Βρυζοκάλαμο Κεντ. Τζουμέρκων

Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ, το έργο  «Αντικατάσταση τμημάτων αγωγών εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Βρυζοκαλάμου», συνολικής δημόσιας δαπάνης 520.000 ευρώ. Με το έργο που θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου ύστερα από προγραμματική σύμβαση που έχει υπογράψει η Π.Ε. Άρτας με το  Σύνδεσμο Ύδρευσης Βρυζοκαλάμου, θα αντιμετωπιστούν σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν από τις απώλειες νερού του υπάρχοντος αγωγού.

Για την αντιμετώπισή τους, προβλέπεται η αντικατάσταση τμημάτων του αγωγού σε  διάφορες θέσεις του δικτύου, συνολικού μήκους 2,607 χλμ, και ειδικότερα  στη θέση Σταυρός, και στη θέση Άγιος Ιωάννης έως θέση Πλακωτό της Δημοτικής Ενότητας Αθαμανίας Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων.

Τις ευχαριστίες του, προς τους Δημάρχους Κεντρικών Τζουμέρκων – Γ. Καραϊσκάκη, το Δ.Σ. του Συνδέσμου ΄Υδρευσης Βρυζοκαλάμου καθώς και προς την Π.Ε. Άρτας για τη συνεργασία που είχαν στην προετοιμασία  για ένταξη του σημαντικού αυτού έργου στο ΕΣΠΑ,  εκφράζει  με δήλωσή του ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης.