Συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα Τσιάβου

tsiavou

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου προς την Αλεξάνδρα Τσιάβου

O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας συγχαίρει την πρωταθλήτρια της κωπηλασίας Αλεξάνδρα Τσιάβου, την συναθλήτριά της Χριστίνα Γιαζιτζίδου καθώς και τους προπονητές τους, για την μεγάλη τους επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας, που φιλοξενείται στο Μπλεντ της Σλοβενίας όπου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών Γυναικών καθώς επίσης και για την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012 και τους εύχεται να συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους παραμένοντας στην κορυφή του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Θεσπρωτίας συγχαίρει την Αλεξάνδρα Τσιάβου για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο  πρωτάθλημα κωπηλασίας.

            Αγαπητή Αλεξάνδρα,

            Για μια ακόμα φορά μας έκανες υπερήφανους και σε ευχαριστούμε.

            Αθλήτρια της χρονιάς στην Ελλάδα για 2 συνεχόμενες χρονιές,  πολυνίκης σε διεθνείς πανευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες προκρίθηκες επάξια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και  σου εύχομαι από καρδιάς να ανέβεις στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.

            Η επιμονή σου, η σκληρή δουλειά, η θέληση σου μετουσιώνονται σε επιδόσεις και νίκες πετυχαίνοντας έναν έναν τους στόχους που έχεις βάλει.

            Μη σταματάς όσο μπορείς. Κρατήσου ψηλά γιατί το έχουμε ανάγκη όλοι. Όχι μόνον οι άξιοι γονείς σου, ο προπονητής σου, οι άνθρωποι του Ναυταθλητικού , που τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια επίσης. Το έχουμε ανάγκη όλοι και κυρίως οι νέοι και νέες όχι μόνο της  Θεσπρωτίας   και της  Ηπείρου αλλά  όλης της Ελλάδας.

            Οι επιτυχίες σου μας συγκινούν,  μας εμπνέουν δίνουν ελπίδα σε όλους μας ότι με σκληρή προσπάθεια και ξεκάθαρους στόχους μπορούμε να τα καταφέρουμε.

            Θερμά συγχαρητήρια και του χρόνου χρυσή Ολυμπιονίκης.