Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα

elas

elas1.   Συνελήφθη αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει για Ιταλία, με  πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

2.   Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στον Αμμότοπο Άρτας.

3.   Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών  στην Ηγουμενίτσα.

1.   Συνελήφθη αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει για Ιταλία, με  πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Συνελήφθη, χθες (28.03.2012) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, ηλικίας 25 ετών, γιατί κατείχε και έκανε χρήση  πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου με σκοπό την έξοδό του από τη χώρα μας.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο 25χρονος κατείχε πλαστό διαβατήριο Βουλγαρίας, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε προμηθευθεί έναντι του χρηματικού ποσού των τριακοσίων (300) ευρώ από την περιοχή της Ομόνοιας Αττικής.

Επίσης,  σε βάρος του 25χρονου εκκρεμούσε μέτρο διοικητικής απέλασης από τη Χώρα.  

Το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο και  ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

2.   Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στον Αμμότοπο Άρτας.

Συνελήφθη χθες (28.03.2012)  το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 54χρονος ημεδαπός  και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ενός ακόμη συνεργού του, ο οποίος αναζητείται, για  κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα,  το πρωί της 27-03-2012, οι δύο δράστες εισήλθαν σε πτηνοτροφική μονάδα στον Αμμότοπο Άρτας, παραβιάζοντας την περίφραξη και αφαίρεσαν μεταλλικά μέρη από μη λειτουργικό αγροτικό μηχάνημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών  Άρτας, ενώ προανάκριση ενεργείται από  το Τμήμα  Ασφάλειας Άρτας.

3.   Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών  στην Ηγουμενίτσα.

Συνελήφθη χθες (28.03.2012) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ,  ένας 31χρονος ημεδαπός,  κατηγορούμενος για κατοχή  ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου,  βρέθηκε στην κατοχή του 31χρονου  ποσότητα κάνναβης, βάρους (5,4) γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.