ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ:ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΚΥ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ, ΜΟΥΣΕΙΟ, ΛΙΜΑΝΙ

Το πρωί της Τρίτης 20/1 οι υποψήφιοι βουλευτές Κάτσης Μάριος, Οικονόμου Γιώργος, Παπαρούνας Παύλος, Τσακίρη Αστυρόπη, βρέθηκαν στο εκλογικό κέντρο  της Ηγουμενίτσας, που λειτουργεί στον πεζόδρομο (Γρ. Λαμπράκη).  Όλο και πυκνώνει ο κόσμος που περνά από το εκλογικό κέντρο και ζητά να προμηθευτεί εκλογικό υλικό. Είναι διάχυτη η αίσθηση πως η κοινωνία θα  τιμωρήσει με την ψήφο της αυτούς που οδήγησαν την χώρα στον κατήφορο των μνημονίων και τους ανθρώπους της στην απελπισία. Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται  η τάση  του κεντρικού ρεύματος που σπρώχνει τον ΣΥΡΙΖΑ σε τροχιά αυτοδυναμίας, ενώ με βάση τα λεγόμενα και τις συζητήσεις που ακούγονται, φαίνεται πως και στη ΠΕ Θεσπρωτίας η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ θα καταγραφεί τελικά κοντά στον πανελλαδικό μέσο όρο.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας, την Πυροσβεστική και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Εκεί συζήτησαν με τους εργαζόμενους και είχαν την δυνατότητα να εξηγήσουν πόσο σημαντικό ρόλο έχουν η  δημόσια υγεία, η πρόληψη και ο πολιτισμός στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές επισκέφθηκαν τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας όπου είχαν συνάντηση με τους εργαζόμενους. Όλοι τόνισαν την μεγάλη σημασία των υποδομών και του Λιμένος Ηγουμενίτσας, που είναι ενταγμένο στα ευρωπαϊκά και διεθνή δίκτυα συνδυασμένων μεταφορών. Μπορεί και πρέπει να παίξει σημαντικό ρόλο στην ανασυγκρότηση της οικονομίας της ευρύτερης περιοχής. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαφωνεί με το ξεπούλημα της δημόσιας γης, των λιμένων και των αεροδρομίων και έχει στο πρόγραμμά του την κατάργηση του ΤΑΙΠΕΔ και την επανεξέταση όλων των ιδιωτικοποιήσεων που έχουν μέσω του ΤΑΙΠΕΔ δρομολογηθεί.

Η περιοδεία του κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ και των υποψήφιων βουλευτών ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.