Της πήρε ο γερανός το αυτοκίνητο και… έκλεψε το γερανό!

Άφωνος έμεινε ο οδηγός γερανού οδικής βοήθειας, όταν η γυναίκα της οποίας το αυτοκίνητο είχε μεταφέρει με εντολή της Τροχαίας Ηγουμενίτσας… του έκλεψε το γερανό!

Η οδηγός, είχε νωρίτερα παρκάρει το αυτοκίνητό της στο κέντρο (!!!) της πλατείας Δημαρχείου.
Δημοτικοί Αστυνόμοι της ζήτησαν να απομακρύνει το όχημα από την πλατεία. Η Η 50χρονη οδηγός  δεν έδωσε σημασία στις υποδείξεις της Δημοτικής Αστυνομίας.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της τροχαίας, οι τροχονόμοι εξέδωσαν τη σχετική κλήση και προχώρησαν στην αφαίρεση των πινακίδων ενώ ταυτόχρονα κλήθηκε και φορτηγό-γερανός ιδιώτη για την απομάκρυνση του οχήματος.
Η οδηγός προσπάθησε να εμποδίσει τη μεταφορά του οχήματός της και όταν δεν τα κατέφερε μετέβη στις εγκαταστάσεις του ιδιώτη.
Από εκεί, έκλεψε τον γερανό και έφυγε με φορτωμένο το όχημά της αυτοκίνητό της με κατεύθυνση προς το κέντρο της Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθη όμως στα Πλατάνια Ηγουμενίτσας από άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας και οδηγήθηκε πρώτα στο αυτόφωρο και στη συνέχεια με απόφαση του δικαστηρίου στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων!