Όλγα Γεροβασίλη: Θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την μη εφαρμογή του μέτρου και το δικαίωμά σας για δουλειά

Η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη παρευρέθηκε μαζί με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενη από τους βουλευτές Βασιλική Κατριβάνου, Κώστα Μπάρκα και τον Χρήστο Καραγιαννίδη, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε η ΑΔΕΔΥ με την ΠΟΕ –ΟΤΑ.  

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα, 22 Νοεμβρίου, έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς οι εργαζόμενοι κορυφώνουν τις αντιδράσεις τους ενάντια στην απόφαση της τρικομματικής κυβέρνησης για χιλιάδες απολύσεις που οδηγούν ουσιαστικά στη κατάρρευση των δημοτικών υπηρεσιών.

Στόχος της συγκυβέρνησης είναι να παραδοθούν οι υπηρεσίες για τη διαχείριση των απορριμμάτων, από την αποκομιδή μέχρι και την τελική διάθεση, οι κοινωνικές δομές, οι αθλητικές και πολιτιστικές υπηρεσίες, οι υπηρεσίες πράσινου, σε συμφέροντα που θέλουν να επενδύσουν στη λεηλασία μιας χώρας κατεστραμμένης με πολύ φτωχό εργατικό δυναμικό.

Η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε: «Δικός μας στόχος είναι η υπεράσπιση των κοινωνικών αγαθών και των υπό διωγμό υπαλλήλων» και ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει κανείς να τρέφει αυταπάτες. Οι απολύσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η μόνο η αρχή.

Σημείωσε πως η κοινωνική λαίλαπα του μνημονίου σταματά μόνο με την ανατροπή της κυβέρνησης που το εφαρμόζει και κατέληξε απευθυνόμενη στους εργαζόμενους: «Θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την μη εφαρμογή του μέτρου και το δικαίωμά σας για δουλειά».

Το Γραφείο Τύπου