Ήπειρος Τόπος να ζεις: Ανακοίνωση για τον συμπαραστάτη του πολίτη

alt“Η παράταξη «Ήπειρος-Τόπος να Ζεις» με αίσθημα ευθύνης και  απόλυτου σεβασμού απέναντι στο θεσμό του συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης, τοποθετήθηκε, μέσω του επικεφαλής της, κ. Βαγγέλη Αργύρη στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο κ. Αργύρης ανέφερε την ικανοποίηση της παράταξής του για την «έμπρακτη στήριξη του νέου αυτού θεσμού που αποβλέπει στην πραγματική διευκόλυνση του πολίτη αλλά και των τοπικών επιχειρηματικών δυνάμεων, στις συναλλαγές του με τη διοίκηση της αιρετής Περιφέρειας Ηπείρου».

Κατά την τοποθέτησή του στη χτεσινή συνεδρίαση διαπίστωσε πως «αυτή τη φορά είναι πλέον ώριμο το θέμα της εκλογής του συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης, διαφυλάττοντας τόσο το κύρος του θεσμού όσο και την προσωπικότητα των υποψηφίων».

Τέλος δήλωσε πως η παράταξη «Ήπειρος-Τόπος να Ζεις» σέβεται απόλυτα όλες τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν, τις οποίες  χαρακτήρισε αξιόλογες, αλλά σε ενδοπαραταξιακή συνεδρίαση που προηγήθηκε της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει την υποστήριξη από το σώμα της υποψηφιότητας του κ. Οικονόμου Απόστολου, ως μια υπερβατική υποψηφιότητα που καλύπτει όλα τα χαρακτηριστικά που θέτει ο «Καλλικράτης» και μπορεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στο ρόλο αυτό.”