Απλή καταγραφή προβλημάτων και αιτημάτων…

Epirusmap

EpirusmapΣε απλή καταγραφή προβλημάτων και αιτημάτων, εξελίχθηκε η συζήτηση στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλή, με θέμα την Περιφέρεια Ηπείρου.

Ούτε υπουργός, ούτε υφυπουργός, ούτε καν ένας γενικός γραμματέας υπουργείου δεν παρευρέθη να ακούσει τα προβλήματα που οι αιρετοί έθεσαν!

Συγκοινωνία, Τουρισμός, Υγεία και Περιβάλλον, οι τέσσερις θεματικοί άξονες που είχαν κληθεί να αναπτύξουν οι αιρετοί και οι εκπρόσωποι φορέων.

Οι οποίοι βέβαια για μια ακόμα φορά τα είπαν:

Ιόνια Οδός, Ε65, Καρτέρι – Πάργα, Σύνδεση Ηγουμενίτσα – Μαυρομάτι, Στελέχωση των μονάδων υγείας, Βιολογικοί καθαρισμοί, αλλά και σύνδεση της πρωτογενούς παραγωγής με την τουριστική ανάπτυξη, είναι μερικά από τα θέματα που αναπτύχθηκαν, μεταξύ άλλων πολλών, αφού ο κάθε Δήμαρχος, έφερε στη συνεδρίαση και τη δική του λίστα αιτημάτων και προβλημάτων και ο κάθε φορέας τις δικές του προτάσεις…

Τις οποίες κατέγραψε η προεδρεύουσα της Επιτροπής κ. Γκερέκου… κι έτσι είμαστε πλέον σίγουροι… ότι υπάρχει μια επιτροπή του Κοινοβουλίου που ενημερώθηκε για τα προβλήματα της Ηπείρου!

Εμείς οι Ηπειρώτες, για μια ακόμα φορά, δεν μάθαμε, αν, πότε και ποιός… θα ασχοληθεί με την επίλυσή τους!