Αστέρας Πετριτής – Θεσπρωτός την Τετάρτη στο Κανόνι

Ο Χρήστος Μάντζιος από την Ήπειρο ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Τετάρτης, για την 9η αγωνιστική της Γ’ εθνικής, μεταξύ του Αστέρα Πετριτή με τον Θεσπρωτό στο Κανόνι. Σε μια αναμέτρηση, όπου θα έχει  για βοηθούς τους Γιώργο Παπαλαζάρου και Βασίλη Αντωνίου από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο Γιώργος Τάπρατζης από την Αιτωλοακαρνανία.

To πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής: Απόλλων Λάρισας-Μαύροι Αετοί, ΑΕ Καραϊσκάκης-Ολυμπιακός Βόλου, Ιστιαία-Ρήγας Φεραίος, Διαγόρας Σεβαστής-Πιερικός, Τηλυκράτης-Αχιλλέας, Νίκη Βόλου-Αμβρακία Κωστακιών, Πύδνα Κίτρους-Εθνικός Φιλιππιάδας.

Η βαθμολογία: 1.Ολυμπιακός Β. 21, 2.Διαγόρας Σεβαστής 21, 3.Απόλλων Λάρισας 18, 4.Νίκη Βόλου 16, 5.ΑΕ Καραϊσκάκης 16, 6.Πύδνα Κίτρους 14, 7.Τηλυκράτης 12, 8.Ρήγας Φεραίος 11, 9. Πιερικός 10, 10.Αχιλλέας 8, 11.Εθνικός Φιλιππιάδας 7, 12.Θεσπρωτός 6, 13.Μαύροι Αετοί 5, 14.Αστέρας Πετριτή 5, 15.Αμβρακία Κωστακιών 4, 16.Ιστιαία 2

Πως βλέπουν οι Κερκυραίοι τον Θεσπρωτό!

Τη δεύτερη νίκη του στη Γ’ εθνική θα αναζητήσει ο Αστέρας Πετριτή, την Τετάρτη (15.00), στο γήπεδο του Κανονιού, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Αντίπαλος των Φαιάκων του Γιάννη Χονδρογιάννη, ο Θεσπρωτός! Μια ομάδα ιστορική, η οποία, ωστόσο, όπως τόνισε και ο Κερκυραίος τεχνικός «παρότι έχει επενδύσει πολλά τη φετινή σεζόν, δεν έχει την ανάλογη συγκομιδή βαθμών». Καθώς, μετά από οκτώ αγώνες, βρίσκεται μόλις ένα βαθμό παραπάνω από τους Πρωταθλητές Κέρκυρας (έξι έναντι πέντε). Οι οποίοι, αύριο, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα τρίποντα (μετά την ήττα από το Ρήγα Φεραίο), και παράλληλα να προσπεράσουν βαθμολογικά, την ομάδα της Ηγουμενίτσας.

Μάλιστα, επ΄ αφορμή της κρίσιμης αναμέτρησης, η διοίκηση του Αστέρα απευθύνει κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό του νησιού, ώστε να συμπαρασταθεί στην ομάδα του νότου, ώστε, όπως λέει, «να πραγματοποιήσει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του στόχου» (της παραμονής).

Με τον Γιάννη Χονδρογιάννη να δίνει, κι αυτός από μεριάς του, το σύνθημα για το μεγάλο ματς. «Σεβόμαστε τον οποιοδήποτε αντίπαλο, αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν! Εγώ προσωπικά, την ομάδα του Θεσπρωτού τη σέβομαι πολύ, εξάλλου έχω και εξαρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους εκεί. Και φυσικά τους εύχομαι κάθε επιτυχία στους στόχους που έχουν θέσει και υγεία πάνω από ολα. Όσο για το παιχνίδι της Τετάρτης, θεωρώ πως θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, εύχομαι να έχει πολύ κόσμο το γήπεδο, κι απευθύνω προσωπικό κάλεσμα στους κερκυραίους φιλάθλους, γιατί παίζει μια αμιγώς κερκυραϊκή ομάδα και χρειάζεται τη στήριξη του! Και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Αναφορικά, τώρα, με την αποστολή του Αστέρα ενόψει Θεσπρωτού: Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές θα έχει μαζί του ο Γιάννης Χονδρογιάννης, όσοι δηλαδή, είναι ιατρικώς εντάξει, αφού, εκτός μάχης έχουν τεθεί γι’ αυτή τη συνάντηση, οι Γαρδικιώτης, Κατσίβελας, Νικομάνης και Στούπας.

πηγή: corfupress.gr