Αστυνομικά συμβάντα

elas

elasΔιακεκριμένες φθορές

Την 26-10-2012/03.45 στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, άγνωστοι δράστες, τοποθέτησαν στον υαλοπίνακα καταστήματος – ενεχυροδανειστηρίου, ιδιοκτησίας ημεδαπής, (1) κροτίδα, με αποτέλεσμα από την έκρηξη να προκληθούν φθορές. Δράστες αναζητούνται.

Ληστεία

Την 26-10-2012/15.10, στην Ε.Ο. Άρτας-Αγρινίου, (2) άγνωστοι δράστες, φορώντας κράνη και επιβαίνοντες σε δίκυκλη μοτ-τα άνευ αριθμού κυκλοφορίας, εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν από τον ημεδαπό υπάλληλο του καταστήματος το κινητό του τηλέφωνο καθώς και χρηματικό ποσό. Δράστες αναζητούνται.

Τροχαίο ατύχημα στη Μπάφρα Ιωαννίνων

Χθες (26-10-2012) το απόγευμα,  στη Μπάφρα Ιωαννίνων, Ι.Χ. επιβατικό όχημα, το οποίο οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά 3χρονο ανήλικο πεζό.

Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για κλοπή οχήματος  στην Πρέβεζα

Βραδινές ώρες της 26-10-2012, συνελήφθησαν στο Λούρο Πρέβεζας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για κλοπή αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες  κινούμενοι στην Εθνική Οδό Πρέβεζας –  Άρτας με κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από την  πόλη της Πρέβεζας,  εξετράπησαν της πορείας τους και προσέκρουσαν σε δέντρο, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του οχήματος και τον τραυματισμό τους.

Οι τραυματίες  διεκομίσθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.