Αστυνομικά συμβάντα

elas

elasΣύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Στις 15/12/2012 νωρίς το πρωί στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 34χρονος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να κατέχει παράνομα ένα αεροβόλο πιστόλι.

Σύλληψη φυγόποινου

Στις 15/12/2012 το απόγευμα στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης (30) ημερών και χρηματική ποινή, για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή πλαστού εγγράφου

Στις 15/12/2012 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατά τον έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο (διαβατήριο Πακιστάν, με επικολλημένη ελληνική άδεια διαμονής).

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το είχε προμηθευτεί από την περιοχή της Ομόνοιας Αττικής, έναντι του χρηματικού ποσού των (1.500) ευρώ.

Το πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο κατασχέθηκε.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη οπλοκατοχή

Στις 16/12/2012 το βράδυ στην Κεστρίνη Θεσπρωτίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 29 εκατοστών.

Σημειώνεται ότι ο 37χρονος είχε αποφυλακιστεί την 21-02-2012 από το Κατάστημα Κράτησης Άμφισσας με περιοριστικούς όρους.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας Θεσπρωτίας.

Σύλληψη φυγόποινου

Στις 14/12/2012 το βράδυ στην Άρτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης (38) μηνών, για χρέη προς το ΙΚΑ.

Σύλληψη φυγόποινου

Στις 14/12/2012 το πρωί στο Πέτα Άρτας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, 53χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης δύο μηνών, για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Σύλληψη φυγόποινου

Στις 15/12/2012 το βράδυ στη Γραμμενίτσα Άρτας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, 30χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης (30) ημερών και χρηματική ποινή, για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.