Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στο Κομπότι Άρτας, για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπού στο εσωτερικό της Χώρας 

Συνελήφθη, σήμερα (14-11-2015) το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας,  για διευκόλυνση εισόδου στο εσωτερικό της χώρας ενός ομοεθνούς του λαθρομετανάστη.

Ειδικότερα, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε  στο Κομπότι Άρτας, όταν κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  με οδηγό τον 37χρονο συλληφθέντα, διαπιστώθηκε η μεταφορά ενός 20χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν δικαιολογητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στην Χώρα.

To I.X.E. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ προανάκριση  διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας.

Συνελήφθη 24χρονη ημεδαπή, ως υπεύθυνη καταστήματος, για παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Συνελήφθη, σήμερα (14-11-2015) μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, μία 24χρονη ημεδαπή, ως υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για χρήση μουσικών οργάνων χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή  και ηχορύπανση.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.

Συνελήφθη  33χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, πάνω από (31) κιλά κάνναβης

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., προχώρησαν σήμερα (11-11-2015) στη σύλληψη ενός 33χρονου ημεδαπού, ο οποίος  μετέφερε  με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο πάνω από (31) κιλά κάνναβης.

Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Ηγουμενίτσα, όταν εντοπίστηκε ένα ύποπτο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο (κλούβα), με οδηγό τον 33χρονο συλληφθέντα και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Από την έρευνα που επακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν τριάντα -30- δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους -31.480- γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά, το Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.