Ασυνείδητοι τραυμάτισαν φλαμίνγκο στην Πρέβεζα

FLAMINGKO1Δύο πανέμορφα φλαμίνγκο πυροβόλησαν και τραυμάτισαν ασυνείδητοι στην περιοχή της Πρέβεζας. Πρόκειται για ένα συμβάν που προκαλεί αλγεινές εντυπώσεις στην έναρξη μάλιστα της κυνηγετικής περιόδου και δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Τα τραυματισμένα πουλιά εντοπίστηκαν από κατοίκους και κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες για τη μεταφορά τους στο Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων, ενώ θέση για το περιστατικό αυτό έσπευσε να πάρει ο Κυνηγετικός Σύλλογος της περιοχής, θέλοντας με τον τρόπο αυτό και να καταδικάσει την ενέργεια αλλά και να διαχωρίσει τη θέση του.

«Σε τέτοια περιστατικά δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή και είμαστε αμείλικτοι, παραπέμποντας στη δικαιοσύνη όποιον εμφορείται από τέτοιου είδους αντιλήψεις σχετικά με την παρουσία ειδών της πανίδας της περιοχής μας είτε πρόκειται για θηρεύσιμα είδη είτε όχι», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου και γίνεται σαφές πως αν πίσω από τον τραυματισμό των φλαμίνγκο βρίσκεται κυνηγός τότε θα αποβληθεί από την κυνηγετική οικογένεια.

πηγή: epiruspost.gr