Δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο Χρ. Κατσούρας

katsouras

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Κατσούρας, πρόκειται να καταψηφίσει την κυβέρνηση, όπως είπε πριν λίγα λεπτά στην ομιλία του στην Βουλή. “Μιντιακό δημιούργημα” είναι σύμφωνα με τον Χρ. Κατσούρα η κυβέρνηση συνεργασίας:

Την απόφασή του να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο, γνωστοποίησε ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ. Χρήστος Κατσούρας. Νωρίτερα, την πρόθεσή του να καταψηφίσει την κυβέρνηση είχε εκφράσει και ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη.

“Μιντιακό δημιούργημα” είναι σύμφωνα με τον Χρ. Κατσούρα η κυβέρνηση συνεργασίας:

“Χάσαμε την ευκαιρία να δώσουμε πολιτική λύση […] Σκοντάψαμε σε εγωισμούς […] υποκύψαμε σε αφόρητες πιέσεις μιντιακής δημοκρατίας”, δήλωσε από το βήμα του Κοινοβουλίου. Μίλησε για μια κυβέρνηση που προέκυψε από έναν “περίεργο συνασπισμό” και για διασυρμό των θεσμών, ο οποίος αποτελεί κακό οιωνό για όσα θα ακολουθήσουν και ξεκαθάρισε: “Ως πολιτικός δεν μπορώ να δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση”.

Είχε προηγηθεί η ομιλία του Τσετίν Μάντατζη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι δεν προτίθεται να συμπλεύσει “χέρι-χέρι με όσους εμποδίζουν και ναρκοθετούν τη σύνθεση της ελληνικής κοινωνίας με την ακροδεξιά ρητορική τους”