Διαμαρτυρία για την μη αποδοχή εκπροσώπου του Επιμελητηρίου στο Δ.Σ. του ΟΛΗΓ ΑΕ

epimelitirioΑξιότιμη κα Υπουργέ,           

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συμμετέχει στο ΔΣ του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας ΑΕ (ΟΛΗΓ ΑΕ) με εκπρόσωπό του, βάσει του Ν.2932/2001 (ΦΕΚ 145/Α/27.06.2001) και της αριθμ. 8312.4/3/07 (ΦΕΚ 138/ΥΟΔΔ/02.04.2007) Κοινής Υπουργικής Απόφασης.

Μετά τις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές στις 04.12.2011, το ΔΣ του φορέα μας ανανέωσε την εξουσιοδότησή του στο ΔΣ του ΟΛΗΓ ΑΕ και μάλιστα προς το ίδιο μέλος μας  που μας εκπροσωπεί σε αυτό από το 2007.

Απευθυνόμαστε προς εσάς, καθώς το τελευταίο διάστημα, και με την πρόφαση ότι το όνομα του εκπροσώπου μας δεν έχει δημοσιευθεί σε ΦΕΚ (επισημαίνουμε ότι είναι ο ίδιος εκπρόσωπος) παρόλο που καλείται στις συνεδριάσεις του οργάνου, δεν του επιτρέπετε να συμμετέχει ενεργά με δικαίωμα ψήφου, καθιστώντας την εκπροσώπησή μας ανενεργή και ανακόλουθη προς το σκοπό της, όπως αυτός εκφράζετε μέσα από την κείμενη νομοθεσία. 

Καθώς η εκπροσώπησή μας καθορίζετε από τον Ν.2932/2001, η αντικατάσταση εκπροσώπων (σύμφωνα με τον ΟΛΗΓ ΑΕ) ολοκληρώνετε με την δημοσίευση σε ΦΕΚ των νέων ονομάτων και ο εκπρόσωπός μας είναι το ίδιο άτομο από το 2007, και καθώς εμφανίζετε η ανωτέρω ενέργεια ως εμπαιγμός του φορέα μας με την υποβάθμιση και παραγκώνιση του εκπροσώπου μας, διαμαρτυρόμαστε έντονα αιτούμενοι την παρέμβαση των υπηρεσιών του Υπουργείου μας για την αποτροπή παρόμοιων φαινόμενων.

            Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.