Επιμελητήριο Ιωαννίνων: «Άδεια» απάντηση από τη Νέα Εγνατία Οδό για τα προβλήματα στον αυτοκινητόδρομο

Ανεπαρκή χαρακτηρίζει, σύμφωνα με δημοσίευμα του EpirusPost, την απάντηση που έλαβε από τη «Νέα Εγνατία Οδό» το Επιμελητήριο Ιωαννίνων, σχετικά με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι χρήστες της Εγνατίας Οδού εξαιτίας των εκτεταμένων εργασιών συντήρησης.

Το Επιμελητήριο είχε ζητήσει συγκεκριμένες απαντήσεις για τις πολύμηνες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τις κλειστές λωρίδες, τους περιορισμούς στις σήραγγες, τις καθυστερήσεις και τις αυξήσεις στα διόδια. Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αντί συγκεκριμένων δεσμεύσεων ή χρονοδιαγράμματος, έλαβε ένα γενικό ηλεκτρονικό μήνυμα από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας, χωρίς υπογραφή αρμόδιου στελέχους.

Στην απάντησή της, η «Νέα Εγνατία Οδός» αναφέρει ότι οι εργασίες αποτελούν μέρος του προγράμματος συντήρησης του αυτοκινητοδρόμου, αποσκοπούν στη διατήρηση της οδικής ασφάλειας και υλοποιούνται με μέτρα για τον περιορισμό των επιπτώσεων στην κυκλοφορία. Παράλληλα σημειώνει ότι οι παρατηρήσεις του Επιμελητηρίου θα αξιολογηθούν στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού.

Το Επιμελητήριο, σύμφωνα με το EpirusPost, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για το περιεχόμενο και τον τρόπο της απάντησης, επισημαίνοντας ότι ο επιχειρηματικός κόσμος και οι πολίτες της Ηπείρου ζητούν σαφείς δεσμεύσεις, χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών και επίσημες τοποθετήσεις από τη διοίκηση της εταιρείας, αντί γενικών διαβεβαιώσεων.

Related Posts