Κάλεσμα Δήμου Ζηρού σε επιχειρηματίες και συλλόγους για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Συνάντηση με εκπροσώπους συλλόγων του Δήμου Ζηρού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Το θέμα της συζήτησης ήταν η εθελοντική συμβολή των συλλόγων στη διοργάνωση των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, στην πόλη της Φιλιππιάδας. Ο αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Γκάρτζιος, αρμόδιος για θέματα πολιτισμού και τουρισμού συνεπικουρούμενους από τους δημοτικούς συμβούλους κ. Κατραχούρα και κα Καραπάνου ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για το πλάνο των εκδηλώσεων, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική Πλατεία της πόλης από το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015.    

Από τους εκπροσώπους των συλλόγων ζητήθηκε η συνεργασία στην παρουσίαση δρώμενων οι οποίες θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, η συμβολή στον εορταστικό στολισμό, ενώ ζητήθηκαν και ιδέες – προτάσεις για την ονομασία των εκδηλώσεων, κάτι στο οποίο μπορεί να συμβάλει ο κάθε ένας και η κάθε μία συνδημότισσα, αποστέλλοντας την πρότασή του στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@dimoszirou.gr

Σημειώνεται ότι ανάλογη συνάντηση, αλλά με μεγαλύτερη ευρύτητα θεμάτων, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες και στο Θεσπρωτικό όπου συζητήθηκαν λεπτομέρειες για τη διοργάνωση των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο Θεσπρωτικό αλλά και για τον στολισμό όλων των τοπικών Δημοτικών Κοινοτήτων.

Εξάλλου ο Δήμος Ζηρού απέστειλε επιστολή –πρόσκληση προς τους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής, τους οποίους ενημερώνει για την διάθεση προς ενοικίαση χριστουγεννιάτικων σπιτιών.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:  

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ: Καταστηματάρχες, επιχειρήσεις και επαγγελματίες του Δήμου Ζηρού

Αξιότιμοι,

Με την παρούσα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Ζηρού στο πλαίσιο των  εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, οι οποίες θα διαρκέσουν από 20 Δεκεμβρίου 2014 έως και τις 2 Ιανουαρίου 2015, προτίθεται να διαθέσει προς ενοικίαση σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις του Δήμου μας –κατά προτεραιότητα- περίπτερα πώλησης προϊόντων σχετικών με το πνεύμα των εορτών (παιδικά παιχνίδια, ζαχαρωτά, γλυκά, καραμέλες, μπαλόνια, χριστουγεννιάτικα είδη κλπ).

Τα περίπτερα θα τοποθετηθούν από τον Δήμο στον χώρο των εκδηλώσεων στο κέντρο της Φιλιππιάδας  και θα παραμείνουν για όλο διάστημα των εορταστικών εκδηλώσεων.

Εάν ενδιαφέρεστε να έχετε την δική σας ξεχωριστή παρουσία και συμμετοχή στη χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης μας, δηλώστε συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (ώρες γραφείου) στα τηλ.:  2683 360631 & 2683 360630 ή στα κινητά 6936 655223 (Καραπάνου Τασία) 6937386343 (Γκάρτζιος Χρήστος).

Συμμετοχή δηλώνετε είτε μέσω φαξ: 2683 360620 είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@dimoszirou.gr

*Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται η επωνυμία της επιχείρησης ή της εταιρίας, το ΑΦΜ και το είδος των προϊόντων που επιθυμείτε να διαθέσετε.

Σας περιμένουμε.

Ο Δήμαρχος Ζηρού

Νικόλαος Καλαντζής