Λύθηκε το πρόβλημα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου: Παραπέμπονται η Δόξα Κρανούλας και ο Αετός Σκύδρας!!!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Ανδρέας Φάκος άσκησε την Τετάρτη (12/10), νέες πειθαρχικές διώξεις σε ομάδες της Football League και Football League 2 για το θέμα με τα “ύποπτα” παιχνίδια.

Στην πειθαρχική επιτροπή λοιπόν παραπέμπονται οι Εθνικός Αστέρας, Πιερικός, Αναγέννηση Επανομής, Αετός Σκύδρας, Δόξα Κρανούλας και Εθνικός Φιλιππιάδας.

Δεν έχω ποδοσφαιρικές γνώσεις επαρκείς… οπότε δεν ξέρω πόσο… μεγάλες ομάδες είναι η ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ και ο ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ!

Παραμένω υπερβολικά αδαής και υπερβολικά… ηλικιωμένη! Στον καιρό μου οι μεγάλες ομάδες ήταν ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ… άντε και ο ΠΑΟΚ και ο Άρης (για να μην έχω παρεξηγήσεις με εκ συμπρωτευούσης ορμώμενους…)!

Φαίνεται πως στα χρόνια που μεσολάβησαν… αυτό άλλαξε και πλέον οι μεγάλες ομάδες (τα πολλά λεφτά και τα… μεγάλα συμφέροντα…) προέρχονται από χωριουδάκια των Ιωαννίνων και της Πέλλας… Τι σου κάνει αυτή η αποκέντρωση…

Ξαναλέω… δεν γνωρίζω τη δυναμικότητα των ομάδων αυτών… Το μόνο που γνωρίζω για την Κρανούλα είναι ότι πρόκειται για  ορεινό οικισμό του νομού Ιωαννίνων, 13 χλμ. βόρεια της πόλης των Ιωαννίνων. Δοιηκητικά ανήκε στον πρώην Δήμο Περάματος και έχει 301 κατοίκους… σύμφωνα με την απογραφή του 2001 .

Φαντάζομαι πως και οι 301 να στοιχημάτισαν υπέρ της νίκης ή της ήττας της ομάδας του χωριού τους… τα λεφτά δε φτάνουν ούτε για πασατέμπο μπροστά στα ποσά που στοιχηματίζονται υπέρ των άλλων “μεγαλύτερων” ομάδων… (είπαμε… αυτές που θυμάμαι εγώ… στον καιρό μου… ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κλπ…)

Αλλά βέβαια, παραμένω θλιβερά αδαής σε σχέση με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα!

Για να λέει γκοτζάμ ποδοσφαιρικός εισαγγελέας (είναι ο ίδιος που άφησε τον Ψωμιάδη να… αποδράσει σαν κύριος;;;) ότι το πρόβλημα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου είναι η Δόξα Κρανούλας… θα είναι…

Μόλις ολοκληρώσει τις έρευνές του προς αυτή την κατεύθυνση… παρακαλώ, όπως έρθει εδώ στη γειτονιά… κάτω από τα γραφεία της εφημερίδας μας…

Μια παρέα 12χρονα, παίζουν ποδόσφαιρο κάθε απόγευμα, όταν έχει καλό καιρό…

Νομίζω ότι τα άκουσα να λένε πως… ” ο Αντωνίου είναι πολύ καλός στα στημένα”!!!

Β.