Μαραθώνια προσπάθεια πληρώματος του ΕΚΑΒ εχθές στην Πρέβεζα

Ένα περιστατικό που θα πρέπει να κάνει τις αρμόδιες αρχές να προβληματιστούν συνέβη εχθές το μεσημέρι στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamepreveza.grασθενοφόρο στην προσπάθεια του να επέμβει σε έκτακτο περιστατικό αντιμετώπισε όχι μόνο σοβαρό πρόβλημα πρόσβασης στο σπίτι μια ηλικιωμένης γυναίκας που έχριζε άμεσης ιατρικής βοήθεια, αλλά και κατά την απομάκρυνση του από το σημείο.

Όλα συνέβησαν εχθές το μεσημέρι όταν κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει ηλικιωμένη γυναίκα από την οδό Λ. Βύρωνα στην Πρέβεζα, απέναντι από την Alpha τράπεζα.

Η πρόσβαση του ασθενοφόρου ήταν εφικτή έως την τράπεζα. Από εκεί και πέρα ήταν αδύνατο να προσεγγίσει το σπίτι, μιας και δεκάδες μοτοποδήλατα ήταν παρκαρισμένα στα γύρω στενά και κυρίως επί της Λ. Βύρωνα και έτσι το πλήρωμα αναγκάστηκε πεζό με το φορείο να φτάσει στο σπίτι και να παραλάβει την ηλικιωμένη γυναίκα.

Όμως ο γολγοθάς του πληρώματος δεν σταμάτησε εκεί.

Για την επιστροφή στο νοσοκομείο χρειάστηκε να περάσει από “συμπληγάδες πέτρες”.

Το ασθενοφόρο πέρασε στο πλακόστρωτο με κατεύθυνση προς τα δικαστήρια όπου εκεί το πλήρωμα διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να ανοίξει τις μπάρες με αποτέλεσμα να πρέπει να βγει από το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας από άλλη πλευρά.

Η προσπάθεια του να περάσει μέσα από την παραλία βρήκε εμπόδια, την στιγμή που ο ασθενής έπρεπε να φτάσει άμεσα στο νοσοκομείο, τόσο από το πλήθος κόσμου στην παραλία, όσο και από παρκαρισμένα μοτοποδήλατα στην Μπάλκου μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο και στην συνέχεια εμπρός από τα δικαστήρια σύμφωνα με πληροφορίες έτσι όπως μας τις μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Τέλος μέσω του pamepreveza.gr συγγενείς της ηλικιωμένης γυναίκας θέλουν να εκφράσουν τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες κάτω αυτές τις συνθήκες προκειμένου να φτάσει όσο γίνονταν γρηγορότερα ο δικός τους άνθρωπος στο νοσοκομείο.

pamepreveza.gr