Μηνάς Παππάς: Εκ νέου υποψήφιος στους Φιλιάτες

MHNAS PAPASΤην απόφασή του να είναι εκ νέου υποψήφιος στο Δήμο Φιλιατών ανακοίνωσε ο σημερινός δήμαρχος Μηνάς Παππάς.

Ο κ. Παππάς αναγνωρίζει την ιδιαίτερη δυσκολία της εποχής, λόγω της οικονομικής κρίσης, εκτιμά όμως ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε στο Δήμο Φιλιατών θα πρέπει να έχει συνέχεια.

Όπως μάλιστα σημειώνει στη δήλωσή του, η δύσκολη ,λόγω της οικονομικής συγκυρίας και της πρώτης περιόδου του Καλλικράτη ,τριετία που πέρασε πρέπει να αποτελέσει τη «γέφυρα» για την επόμενη κρίσιμη πενταετία.

«Στις επερχόμενες εκλογές πρέπει να διασφαλιστεί η συνέχεια, η ενότητα και η σταθερότητα στο Δήμο μας. Καλώ δίπλα μου όλους τους πολίτες του Δήμου Φιλιατών. Όλους εκείνους που ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση πιστεύουν στη δύναμη της συλλογικής προσπάθειας .

Όλους εκείνους που απορρίπτουν το λαϊκισμό, τη δημαγωγία, την πόλωση και τη μισαλλοδοξία. Όλους εκείνους που είναι αποφασισμένοι να βάλουν το «εμείς» πάνω από το «εγώ». Καλώ δίπλα μου κάθε πολίτη που θέλει να προσφέρει, με τις ιδέες, τη φρεσκάδα, το ταλέντο, και τη δημιουργικότητά του, έτσι ώστε να φτιάξουμε μαζί , ένα ψηφοδέλτιο που θα συνθέτει την εμπειρία με την ανανέωση» αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Παππάς.