Νέα εποχή για τον Α.Σ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ Ηγουμενίτσας

Νέος Πρόεδρος, Νέο Προπονητικό τιμ και Σκούφαλης ως πρώτη μεταγραφή της χρονιάς          

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται ο Α.Σ ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ Ηγουμενίτσας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Σε αυτό το νέο δεδομένο φαίνεται πως ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος της πόλης προσπαθεί να προσαρμοστεί σε κάθε επίπεδο τόσο στη διοίκηση όσο και στο οργανωτικό και αθλητικό σκέλος.

Διοικητικά έχει πλέον νέο Πρόεδρο στο πρόσωπο του Σπύρου Γόγολου, ο οποίος θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην ομάδα, αφού ο σύλλογος πρέπει να βασιστεί στα δεδομένα της επαγγελματικής κατηγορίας με νέα αγωνιστική φιλοσοφία και αντίληψη. Βέβαια όπως τόνισε σε δηλώσεις του κ. Γόγολος στο «thespotiaball» η προηγούμενη διοίκηση έχει παράξει έργο κρατώντας στην ομάδα στην κατηγορία. Ο κ. Γόγολος καλεί όλους να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Ηγουμενίτσας ΠΑΝΘΕΟΝ το νέο προπονητικό τιμ.

Σε ότι αφορά το προπονητικό σκέλος, νέος προπονητής της ομάδας είναι ο Λάζαρος Σέμος με πορεία ως παίχτης στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Προπονητής τερματοφυλάκων είναι ο Θανάσης Κουβεντάρης, ο οποίος έχει κάνει και το πέρασμα του από την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα.

Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε και η πρώτη μεταγραφή της ομάδας με την απόκτησε του Μανώλη Σκούφαλη που είχε και την δική του πορεία στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

O Μανώλης Σκούφαλης είναι γεννημένος στις 21 Αυγούστου 1978 και έχει αγωνιστεί σε Δόξα Βύρωνα, Κοζάνη, Αθηναϊκό, Ακράτητο, Κέρκυρα, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, Νίκη Βόλου και Αχαρναϊκό.

Σκούφαλης: «Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και θα τους δικαιώσω»

Μετά τη συμφωνία με το Θεσπρωτό ο Μανώλης Σκούφαλης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Γόγολο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στις μεταξύ μας συζητήσεις καθώς και τον προπονητή κ. Σέμο που μου έδωσε να καταλάβω πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να βρίσκομαι στην ομάδα.

Πιστεύω ότι ο Θεσπρωτός αλλάζει σελίδα και οργανώνεται σε διαφορετική βάση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και αισθάνομαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας και συντελεστής της αλλαγής που επιχειρείται.

Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στο ποδόσφαιρο και γνωρίζω ότι οι στόχοι μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και όχι στα λόγια. Το μόνο που υπόσχομαι είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στον κ. Σέμο, που κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα ως πρώτος προπονητής, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει».

Πληροφορίες από thesprotiaball και sportsioannina.gr