ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Νομαρχιακή  Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ  Θεσπρωτίας καλεί  τα μέλη και τους φίλους  του  ΠΑ.ΣΟ.Κ  στη  Θεσπρωτία σε ανοικτή  συνεδρίαση – ολομέλεια  της Νομαρχιακής Οργάνωσης  Κόμματος  στο Νομό ,που θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή  3 Νοεμβρίου 2013  στις 10:00 το πρωί στο Ξενοδοχείο Αngelika Pallas  στην Ηγουμενίτσα  ( παραλιακή οδός  Αγίων Αποστόλων αρ. 145 ) , με εισηγήσεις και τοποθετήσεις στα  παρακάτω  θέματα:

Α. « Ζητήματα σχετικά με την ανασυγκρότηση της λειτουργίας  της  οργάνωσης του  ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Θεσπρωτία και των παρεμβάσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις πολιτικές εξελίξεις ».

Εισηγητής :  Ο Γραμματέας της Ν.Ε  ΠΑ.ΣΟ.Κ Θεσπρωτίας και Συντονιστής της Π.Ε  ΠΑ.ΣΟ.Κ   Ηπείρου κ.  Ερρίκος Μητσιώνης . 

Β. « Το ΠΑ.ΣΟ.Κ πριν και μετά την κρίση.  Προτάσεις εφαρμοσμένης πολιτικής  στην προοπτική εξόδου από τη  κρίση , στο πλαίσιο ανασυγκρότησης του Κεντροαριστερού χώρου  ».

Ομιλητής: Το μέλος  του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ κ. Ευάγγελος Αργύρης.

Γ. « Η συμβολή  του ΠΑ.ΣΟ.Κ  στην διαδικασία μετάβασης στην αντιμνημονιακή εποχή . Η συγκρότηση της Κεντροαριστεράς με το  ΠΑ.ΣΟ.Κ στο επίκεντρο των εξελίξεων ».

Ομιλήτρια : Το  μέλος της  Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ και υπεύθυνη για την οργάνωση  του Νομού Θεσπρωτίας, Πολιτικός Μηχανικός , κα Στέλλα Βαρτελάτου.

Δ.  Τοποθετήσεις – Παρεμβάσεις  – Διαλογική συζήτηση .

Ε.  Συμπεράσματα – Λήξη εργασιών .

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 ΠΑ.ΣΟ.Κ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ