Ξετυλίγεται το κουβάρι με τα λαθραία τσιγάρα… Συνελήφθη και τελωνειακός υπάλληλος!

dikast limenikos

Μεγάλο είναι το κουβάρι που ξετυλίγεται στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με την εμπλοκή κρατικών λειτουργών, σε λαθρεμπόριο τσιγάρων, ίσως όμως κι άλλων παράνομων δραστηριοτήτων.

Μετά τον διοικητή του κλιμακίου ειδικών ελέγχων του Λιμεναρχείου, ο οποίος συνελήφθη ύστερα από κατάσχεση μεγάλης ποσότητας λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθη κι ένας τελωνειακός υπάλληλος.

Όμως η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί και όλα δείχνουν ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες συλλήψεις.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του λιμενικού σώματος, σε βάρος 53χρονου τελωνειακού, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς φέρεται να εμπλέκεται στο κύκλωμα διακίνησης λαθραίων καπνικών ειδών.

Ο τελωνειακός συνελήφθη τελικά τις πρώτες πρωινές της Δευτέρας, στην Αθήνα από στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο εν λόγω συλληφθείς καθώς και ο συλληφθείς βαθμοφόρος της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας οδηγήθηκαν ενώπιον της Ανακρίτριας Θεσπρωτίας όπου έλαβαν 48ωρη προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Αναφορικά με το συλληφθέντα οδηγό του εμπλεκόμενου Φ/Γ οχήματος, μετά την απολογία του, διετάχθη η προσωρινή κράτησή του.

Οι έρευνες, όπως σημειώνεται, βρίσκονται σε εξέλιξη…