Ο Ρότσα πανηγύρισε την παραμονή του Θεσπρωτού τραγουδώντας… (videos)

Με ένα παλιό τραγούδι ο Χουάν Ραμόν Ρότσα γιόρτασε την παραμονή του Θεσπρωτού. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα, κατάφερε να παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου, στην πρώτη της συμμετοχή σε αυτήν. Έτσι… το έριξε στο τραγούδι.

Ο λόγος για ένα παλιό τραγούδι της Χιλιανής Βιολέτα Πάρα, που εκφράζει πολύ τον Ρότσα και μιλάει για τη ζωή και τα συναισθήματα.

«Αυτό το τραγούδι είναι φοβερό. Η Βιολέτα Πάρα είναι μια Χιλιανή και λέει: “Ευχαριστώ τη ζωή που μου έδωσε τόσα και μπορώ να διακρίνω το μαύρο και το άσπρο και μέσα στο πλήθος, μπορώ να διακρίνω τη γυναίκα που αγαπώ”», σχολίασε ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ανέλαβε την ομάδα της Ηγουμενίτσας το 2019. Έκτοτε, με τον Αργεντινό στο «τιμόνι» του, ο Θεσπρωτός σημειώνει αρκετά καλές πορείες για τα δεδομένα του. Με το 0-0 στην Ευκαρπία κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου, την τελευταία αγωνιστική της Super League 2, εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Αυτό έφερε ένα αίσθημα ευφορίας στον 67χρονο τεχνικό, ο οποίος τραγούδησε στην κάμερα της ΕΡΤ, πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με τον Αργεντίνο βετεράνο παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικό του Θεσπρωτού, που εξασφάλισε την παραμονή στην Super League 2 αλλά και την… αυθεντική εκτέλεση.