Στην… άμυνα ο Βασίλης Γιόγιακας!

giogiakas_larisa

giogiakas_larisaΣε θέση… άμυνας και συγκεκριμένα αυτή του δεξιού αμυντικού της ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, βρέθηκε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγιακας..
Όλα αυτά βέβαια στη διάρκεια φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα που έδωσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη τοπικών οργανώσεων του κόμματος από τη Θεσσαλία με τους παλαίμαχους της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας.

Τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν στο Κρίκκειο Ορφανοτροφείο Θηλέων Λάρισας το οποίο προηγουμένως είχε επισκεφθεί κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Ν.Δ. “Κανένας στο περιθώριο” που έχει στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα.

Οι παλαίμαχοι της Λάρισας επικράτησαν στον αγώνα, γεγονός που δείχνει ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας χρειάζονται ακόμη πολύ δουλειά..

Κι όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις η ομάδα αλλάζει προπονητή ή πρόεδρο… Έτσι «δένει», αποφεύγει τα αυτογκόλ και μπορεί να κερδίζει και τους αντιπάλους.