Στην Ηγουμενίτσα ο Κώστας Κεντέρης, είδε τη νέα γενιά της Ηπείρου: Στίβος 365 μέρες τον χρόνο το μήνυμά του!

Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκε το Σάββατο ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Κεντέρης που παρακολούθησε τους αγώνες νέων αθλητών από όλη την Ήπειρο.

Για τον παλιό σπουδαίο αθλητή ήταν μια ευχάριστη εμπειρία και το πιο σημαντικό πως είδε τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον στίβο, ειδικά στην περιοχή, όπου και εκείνος ζει τα τελευταία χρόνια.

Μάλιστα, έστειλε και το δικό του μήνυμα, με ανάρτησή του στα social media.

«Με αφορμή τους πανέμορφους αγώνες που παρακολούθησα στην Ηγουμενίτσα με συμμετοχή 700 και πλέον παιδιών όλων των κατηγοριών από όλη την Ήπειρο σε μια άρτια διοργάνωση από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και τον ΓΣ Πρωτέα Ηγουμενίτσας.

Εκτιμώ ότι πλέον υπάρχει και η θέληση και η συνθήκες ώστε να βάλουμε τον στίβο μας ξανά μέσα σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια, να ξανά φέρουμε τα παιδιά μας στα στάδια και να κάνουμε αγώνες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Πριν λίγες μέρες στην Χαλκίδα με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Στερεάς & Εύβοιας, χθες στην Ηγουμενίτσα με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου τον προηγούμενο μήνα στην Χίο, στη Μύκονο.

Στίβος 365 μέρες τον χρόνο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Φυσικά πολλά παιδιά και αθλητές των συλλόγων της περιοχής έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον ολυμπιονίκη.

Είναι γεγονός πως μία από τις μεγάλες προσπάθειες του Κώστα Κεντέρη και της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ είναι να διεξάγονται μέσα στη σεζόν όσο περισσότερο αγώνες και να δίνονται ευκαιρίες σε όλους τους αθλητές όλων των κατηγοριών. Μάλιστα, το ερχόμενο διάστημα θα γίνουν κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, με σκοπό την αναβάθμιση του στίβου και κυρίως, των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

πηγή: sportime.gr