Συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών για διάφορα αδικήματα

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:

  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθη σήμερα (05-12-2014) λίγο μετά τα μεσάνυκτα, μία 62χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να εργάζεται παράνομα, ως αποκλειστική νοσοκόμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.
  • Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά Ιωαννίνων, συνελήφθησαν σήμερα (05-12-2014) τα ξημερώματα στον Κατσικά, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 24 και 32 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες (04-12-2014) το μεσημέρι, εισήλθαν σε σπίτι ηλικιωμένης ημεδαπής στο Καλέντζι Ιωαννίνων και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.
  • Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθησαν χθες (04-12-2014) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, ένας 39χρονος ημεδαπός και ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών. Ειδικότερα, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν στην πόλη των Ιωαννίνων, να ενεργούν έρανο υπέρ σωματείου, χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο αδεία. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, (142) έντυπα του ανωτέρω σωματείου, δύο μπλοκ αποδείξεων και το χρηματικό ποσό των (169) ευρώ.

·         Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες (04-12-2014) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κ. Ανακριτή Τρικάλων, για παραβάσεις της νομοθεσίας «περί ναρκωτικών».

·         Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, συνελήφθη χθες (04-12-2014) νωρίς το πρωί στην Ηγουμενίτσα, ένας 38χρονος υπήκοος Ιταλίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), βάρους (2,7) γραμμαρίων.

·         Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος  το μεσημέρι της (03-12-2014) διέρρηξε ιατρείο στην πόλη των Ιωαννίνων και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (250) ευρώ.

Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.