Συλλήψεις για κλοπές

elas

Σύλληψη αλλοδαπού για  απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

 Αυτόφωρη σύλληψη αλλοδαπού για κλοπές

  1. Σύλληψη αλλοδαπού για  απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

Συνελήφθη χθες (30-11-2011)  το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας,  ηλικίας 20 ετών  και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και δύο συνεργών του, οι οποίοι αναζητούνται, για απόπειρα  κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα,  το βράδυ της 29-11-2011,  οι τρεις  δράστες   έθραυσαν  τζάμι αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας ημεδαπού, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης οχημάτων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων. Κατά τη διάρκεια της πράξης τους, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του οχήματος και τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Για την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν αναζητήσεις  με αποτέλεσμα τον  εντοπισμό και τη σύλληψη του 20χρονου. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών  Ιωαννίνων.

Προανάκριση ενεργείται από  την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

2. Αυτόφωρη σύλληψη αλλοδαπού για κλοπές

Συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω χθες (30-11-2011) το πρωί, στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, κατηγορούμενος για κλοπές.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 42χρονο γιατί αφαίρεσε από αποθήκη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε διαπράξει ακόμη δύο κλοπές στο ίδιο κατάστημα προ διμήνου, αφαιρώντας φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.