Συλλαλητήριο στη ΔΩΔΩΝΗ την προσεχή Τετάρτη

DODONI_POLEITAI

DODONI_POLEITAIΣε πανηπειρωτική συγκέντρωση έξω από τη γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη την ερχόμενη Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη προχωρούν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, κάτω από την ασφυκτική πίεση που έχουν δημιουργήσει τα οικονομικά προβλήματα και την αδιαφορία με την οποία τα αντιμετωπίζει η διοίκηση της μονάδας.

Οι κτηνοτρόφοι παραμένουν απλήρωτοι για αρκετούς μήνες, ενώ την ίδια ώρα φουντώνουν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι κατά τη νέα γαλακτοκομική σεζόν οι τιμές θα υποστούν μείωση!

Οι αλλεπάλληλες συσκέψεις και συζητήσεις των τελευταίων μηνών δεν έφεραν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα καθώς και καμία απάντηση από την κεντρική πολιτική ηγεσία με την οποία έχει ζητηθεί συνάντηση.

Έτσι η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα αποφάσισε να προχωρήσει σε πανηπειρωτική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την ερχόμενη Τετάρτη, στις δέκα και μισή το πρωί.

«Τώρα όλοι μαζί, όλοι σαν μια γροθιά να διεκδικήσουμε αυτό που μας πρέπει, αυτό που μας αναλογεί. Να φτιάξουμε τα συλλογικά μας όργανα και να διεκδικήσουμε να πληρωνόμαστε για το προϊόν που παράγουμε, με την τιμή που μας αναλογεί και στην ώρα του, που τα σημερινά αφεντικά της ΔΩΔΩΝΗΣ, καθημερινά μας ληστεύουν.

Ήρθε η ώρα ή πληρώνουν κανονικά αυτά που χρωστάνε σε χρήμα, τις προκαταβολές και το πριμ που παίρναμε από το 1963 που ιδρύθηκε η ΔΩΔΩΝΗ ή να πάνε από εκεί που ήρθαν…», σημειώνεται στην ανακοίνωση κάλεσμα.