Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσπρωτίας: ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ με βασικό θέμα τον προγραμματισμό δράσεις για το επόμενο διάστημα.

Είμαστε μπροστά σε σοβαρές αρνητικές εξελίξεις για τους συμβασιούχους, με μία κυβέρνηση που στην ουσία τους εμπαίζει , κοροϊδεύει με νομικίστικα τερτίπια προσπαθεί να πετάξει από πάνω της την ευθύνη, να κερδίσει χρόνο με υποσχέσεις για τροπολογίες και εγκυκλίους που θα λύσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει. 
Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν ένα ακόμα αγώνα δίκαιο, κόντρα σε όλους αυτούς που παίζουν παιχνίδια στις πλάτες τους να μην περάσει η μοιρολατρία.

Ο αγώνας των συμβασιούχων μας αφορά όλους. Ενιαία Μόνιμοι, Αορίστου, και Συμβασιούχοι θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη για το δικαίωμα μας στη δουλειά. 
Σήμερα στο στόχαστρο μπαίνουν οι συμβασιούχοι, θα πάρουν σειρά οι Μόνιμοι και οι Αορίστου μέσα από την αξιολόγηση δομών και εργαζομένων. 
Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια περιμένοντας να έρθει η σειρά μας μπορούμε και πρέπει να τους σταματήσουμε τώρα, να κόψουμε τον αέρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. 
Να πούμε τέρμα στη κοροϊδία.
· Να πληρωθούν άμεσα όλοι οι συμβασιούχοι που είναι απλήρωτοι.
· Καμία απόλυση.
· Διατήρηση της επέκτασης των συμβάσεων μέχρι της 31/12/2017 και μετατροπή των συμβάσεων τους σε αορίστου χρόνου.
· Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους
· Καμία ιδιωτικοποίηση υπηρεσίας στους δήμους.
· Κάτω τα ξερά σας από τα ΒΑΕ.
· Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Σ.Σ.Ε.)

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στην Στάση Εργασίας την Τετάρτη 18 Γενάρη διεκδικώντας να μην μείνει κανείς απλήρωτος, να υπάρχει μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους. Να πάμε αυτόν τον αγώνα μέχρι το τέλος με αυτό το σύνθημα, αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος πάλης το επόμενο διάστημα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη Τετάρτη 18-1-2017 από τις 11:00 μέχρι το τέλος ωραρίου